Lounasravintolan palvelut koronatilanteen aikana

Koronavirustilanne vaikuttaa Lounasravintola Eräjärven toimintaan. Ravintola on suljettu asiakkailta, mutta palvelemme kuitenkin ruokaa tai kahvia mukaan hakevia ja pakettipalveluiden käyttäjiä rajoitetuin aukioloajoin. Saatavilla myös päivittäin vaihtuva lounasateria mukaan.

Lisäksi palvelemme ateriapalvelun avulla myös kotiinkuljetettavilla aterioilla. Kuljetuksen voi myös tilata työpaikalle, samaan kuljetukseen voi tilata useampia aterioita sekä matkahuollon lähetyksiä. Lisäksi olemme aloittaneet Kauppakassipalvelun, jossa toimitamme tilaamanne tuotteet kaupasta kotiovellesi aterioiden yhteydessä. Ateria- ja kauppakassipalvelussa sekä kotiinkuljetuksissa käytössä on korttimaksaminen, ateriapalvelun sopimusasikkaille voidaan tehdä myös laskutussopimus.

Tilaukset ja lisätiedot saat puhelimitse numerosta 044 530 6366, vastaamme puhelimeen aukioloaikojen puitteissa. Poikkeavat aukioloaikamme ovat:
Tiistai – Perjantai 10 – 12 ja 16 – 17.
Olemme suljettuna arkipyhisin: Pe 10.4., Pe 1.5., To 21.5.
Tilattavissa olevat ateriat ja ruokavaihtoehdot löydät sivun yläreunan Ruoka-linkistä.

Poikkeava tilanne on voimassa 28.3.2020 alkaen ja jatkuu toistaiseksi, seuraamme aktiivisesti virustilanteen kehittymistä ja siitä annettuja ohjeita sekä palveluidemme alueellista tarpeellisuutta ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaan.

Pidetään huolta lähimmäisistämme ja positiivinen asenne myös vaikeassa tilanteessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *