Syys- ja talvikauden aukioloajat

Syyskuu on alkanut, joka samalla tarkoittaa kesäaukioloaikojen päättymistä. Syyskuun alusta alkaen palvelemme seuraavasti:
Ti-To 10-18
Pe 10-22
La 12-22
Su-Ma suljettu
Tapahtumailtoina tarvittaessa pidempään. Pidätämme myös oikeuden muutoksiin ja ilmoitamme niistä sivuillamme, facebookissa ja instagramissa sekä mahdollisuuksien mukaisesti myös Purkiaisen ilmoituksissa. Yrittäjä jatkaa edelleen työnohessa ammattikorkeakoulu opintojaan, joten poikkeukset ovat mahdollisia.

Tapahtumia suunnitellaan syksylle ja julkaistaan kun niitä on saatu sovittua. Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja sen tuomia poikkeuksia ravintoloiden toimintaan, tämä osaltaan vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.

Syyskaudella perinteinen tietokilpailu jatkaa ohjelmassa joka perjantai klo 20.00. Visaa vetävät vuorotellen Santeri ja Reijo, lisäksi saatetaan nähdä erikoisvisoja erikoisvetäjien johdolla. Syyskauden aikana järjestetään myös ranking-kilpailu, jossa joka viikon kolme parasta saa ranking-pisteitä ja joulukuussa syyskauden parhaat pisteiden kerääjät palkitaan lahjakortein. Lahjakortti arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken ja jokaisesta osallistumisesta tietokilpailuun saat yhden arpalipukkeen arvontaan.

Tervetuloa Lounariin syys- ja talvikaudella ja muistathan että meiltä voit tilata myös pitopalvelun ja tarjoilut omiin juhliisi. Lounarin lisäksi järjestämme myös tapahtumia ja anniskelua muissa tiloissa ja tapahtumissa, tulossa mm. Jesse Kaikurannan keikka Oriveden Taistolla marraskuussa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *