Lounarissa tapahtuu

Syksyn ensimäinen ohjelmailta on perinteinen Oktoberfest lokakuun ensimäisenä lauantaina 3.10.2020. Ohjelmassa Karaokea, tietovisa, ilmainen bingo ja tietenkin bratwurstia sekä saksalaisia oluita. Tapahtuma alkaa klo 21 ja siihen on vapaa pääsy, iltaa jatketaan vähintään 1.30 saakka, mutta tarvittaessa vielä pidempään. Tervetuloa!

Lokakuun toisena viikonloppuna Lounarin väki hoitaa anniskelua Oriveden Taiston Klubi-illassa, jossa esiintymässä Hank Nero & Väärinmaja Allstars sekä Jahnukaiset. Lauantaina 10.10. Taiston ovet avataan klo 20.00 ja ilta kestää 1.30 saakka, lippuja saatavilla ovelta. Tervetuloa myös sinne.

Syksyn aikana seuraamme tarkkaan koronarajoituksia ja toteutamme ohjelmaa niiden rajoitteiden mukaisesti. Ennakkotietona kannattaa kalenteriin merkitä la 14.11., jolloin järjestetään Pikkujoulutapahtuma Taistolla, jossa esiintymässä mm. Jesse Kaikuranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *